La filosofia de la Besnéta

Amb l’excel·lència als sabors posem una alternativa alimentaria sana, justa i de respecte a totes les formes de vida a l’abast de tothom.


La nostra història

Tot va començar el 9 d’agost de 1911 a la ciutat argentina de La Plata. Va néixer la Clelia que ja de molt jove va demostrar unes mans màgiques per cuinar i en especial per fer dolços i pastissos. Va ser una dona bona i treballadora que per desgràcies de la vida va sobreviure a una filla i es va haver de fer càrrec de tots els petits de la casa. Els cuinava, els estimava i els omplia de dolços, així que tots la coneixien amb el sobrenom de “mami”. De tota aquesta canalla de la qual es feia càrrec la “mami” han sortit grans pastissers i hostalers amb diversos restaurants oberts per tot el territori argentí.
La més petita, la Daniela, junt amb la seva parella l’Albert, han decidit fusionar aquesta rebosteria clàssica argentina amb els gustos catalans. Li han aportat la maduresa necessària que correspon a la societat catalana, mirant al futur han adaptat tot el receptari de la Clelia a la dieta vegana.
Poc s’ho pensava la “mami” quan va néixer el 9 d’agost de 1911 a La Plata que seguirien la seva passió la filla, la néta i ara des de Barcelona la besnéta.

Filosofía vegana


Una pastissería necessaria.
Fins al nostre naixement no n’hi havia a Barcelona un punt de venda on es poguessin adreçar totes aquelles persones que han abraçat l’alternativa vegana. A La Besnéta tenim exposició permanent i venda al detall de tots els nostres productes amb obrador obert i a la vista de tothom. Així, qui ho vulgui pot assistir al procés creatiu de l’elaboració dels nostres productes (que és totalment artesanal) i veure com treballen les nostres mans expertes.
Fem servir únicament productes frescos i de temporada per garantir la millor satisfacció, i proveidors només de la millor qualitat contrastada.
Com a vegans som coherents amb la nostra forma de pensar i cap dels nostres productes participa del maltractament animal en absolut. Demostrem que es pot gaudir dels millors capricis de la reposteria sense que cap esser viu pateixi per aconseguir-ho. Ho demostrem cada dia a peu de carrer. Des de la humiltat que et dona aventurarte en un nou projecte com aquest oferim uns preus coherents, amb l’intenció de que l’alternativa estigui a l’abast de tothom. Donem l’opció de fer un producte personalitzat i ajustat a totes les butxaques sense renunciar mai a la millor qualitat i exquisitesa.
Vine a conèixer-nos o posa’t en contacte amb nosaltres a través de…


Els nostres productes

Fem servir únicament productes frescos i de temporada per garantir la millor satisfacció, i proveïdors només de la millor qualitat contrastada.
Com a vegans, som coherents amb la nostra forma de pensar i cap dels nostres productes participa del maltractament animal en absolut. Demostrem que es pot gaudir dels millors capricis de la rebosteria sense que cap ésser viu pateixi per aconseguir-ho. Ho demostrem cada dia a peu de carrer. Des de la humilitat que et dóna aventurar-se en un nou projecte com aquest, oferim uns preus coherents, amb la intenció que l’alternativa estigui a l’abast de tothom. Donem l’opció de fer un producte personalitzat i ajustat a totes les butxaques, sense renunciar mai a la millor qualitat i exquisidesa.
Si ho desitges, demana’ns.
La Besnéta ofereix productes sense gluten o sense sucre per encàrrec.
Hem d’aclarir: La Besnéta disposa d’un únic obrador Per l’elaboració dels seus dolços. Per elaborar productes per celíacs (al·lèrgics), la llei disposa que únicament es poden elaborar en un obrador separat i exclusiu per aquest ús. Per net i estèril que tinguem l’obrador a l’hora d’elaborar productes sense gluten, cal advertir de la possibilitat de l’existència de traces. Així que només recomanem aquests productes per intolerants al gluten, no per alts graus d’al·lèrgia.